Groepsreis Noord-Wales

Begeleide autocarreis, 7 dagen

Ontdek de charme en veelzijdigheid van Wales

Met dit pakket aangeboden door Beautiful Britain, reis je naar het prachtige Noord Wales. Dit gebied wordt wel het meest door toeristen bezocht. Langs de gehele kust liggen grotere en kleinere badplaatsen, veelal met prachtige stranden. Men vindt er vele machtige kastelen en ruïnes, die getuigen van een eeuwenoude geschiedenis.

Dag 1

In de namiddag vertrek je vanuit de gekozen opstapplaats naar Zeebrugge voor inscheping naar Hull. Avondmaal en overnachting aan boord op basis van een 2-persoons binnenhut aan boord van de P&O ferries.

Dag 2

Aankomst in Hull. Na een vroeg ontbijt aan boord verlaten jullie het schip en rijden jullie via de autostrade naar Chester. Bezoek en vrij middagmaal. In de late namiddag verlaten jullie Chester en gaan jullie naar het hotel Royal Victoria in Llanberis.

Dag 3

Na het ontbijt rijden jullie naar Bodnant Gardens voor een bezoek aan één van de schitterendste tuinen van Wales, gelegen in de Vale of Conwy en met mooie zichten op Snowdonia. Nadien rijden jullie naar Conwy voor een korte wandeling doorheen dit pittoreske stadje en heb je gelegenheid tot lunch. Vervolgens gaan jullie naar Penrhyn Castle voor bezoek. Een prachtig kasteel, dat ook als decor heeft gediend bij de opnames van Game of Thrones.

Daarna rijden jullie terug naar Llanberis voor avondmaal en overnachting.

Dag 4

In de voormiddag nemen jullie de Snowdon Mountain Railway naar de top van Snowdonia. Deze trein brengt jullie op de hoogste top van Wales, van waaruit je prachtige uitzichten hebt. Het oude treintje hoort bij de sfeer in Wales. In de namiddag rijden jullie naar Caernarfon. Tot op de dag van vandaag draagt de oudste zoon van de Engelse monarch de titel van “Prince of Wales”, en het is in dit kasteel dat hij gekroond wordt. Daarna terug naar het hotel voor avondmaal en overnachting.

Dag 5

Na het ontbijt richting Plas Brondanw Gardens, een zeer mooie tuin met een rijke geschiedenis; in de namiddag brengen jullie nog een bezoek aan het excentrieke en Italiaans aandoend dorpje Portmeirion; Na het begeleid bezoek, genieten jullie van een typische afternoon tea. Daarna rijden jullie terug naar het hotel. Avondmaal en overnachting in het hotel.

Dag 6

Na een vroeg ontbijt vertrekken jullie naar Llangollen met onderweg halte en bezoek aan Betsw-y-Coed. Betsw-y-Coed is een zeer fotogenieke dorpje, omringd door een prachtige natuur en in de nabijheid van de spectaculaire Conwy Falls (watervallen). Daarna verder naar Llangollen, bekend om zijn mooie ligging in het dal van de Dee. Jullie bezoeken Llangollen en hier heb je tevens de gelegenheid tot middagmaal. Rond 15u rijden jullie dan naar Hull voor inscheping naar Rotterdam. Avondmaal en overnachting aan boord van de P&O ferries.

Dag 7

Na aankomst in Rotterdam/Europoort gaat het terug naar de diverse afstapplaatsen.

Details van deze reis

Bestemming

Noord-Wales

Thema

Begeleide autocarreis

Reisduur

7 dagen

Klasse van accommodatie

Transport ter plekke

Begeleide autocarreis

Hotel

Hotel Royal Victoria in Llanberis

Extra's

 • Inclusief autocarvervoer en diensten van ervaren chauffeur
 • Inclusief retour overtocht met P&O ferries
 • Inclusief 4 overnachtingen op basis van halfpension
 • Inclusief Nederlandse reisbegeleider gedurende de reis

Op de kaart

Deel deze deal

Dit is Wales

Ontdek de mooiste plekken van Wales

Het weer vandaag in Wales

Het wordt vandaag minimaal 14.21 graden en maximaal 16.52 graden.

De volgende KLM-vlucht naar Cardiff vertrekt over:

Over

  Kenmerken van deze reis:

 • Adembenemende natuur
 • Autocarvervoer en diensten van ervaren chauffeur
 • 4 overnachtingen in Royal Victoria hotel Llanberis 3* op basis van halfpension
 • Inclusief retourovertocht met P&O ferries
 • Nederlandse reisbegeleider inbegrepen!

€ 1099,-

Vanafprijs p.p.

Boek nu
Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.be?

 • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
 • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
 • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
 • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
 • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.

Coronavirus (COVID-19)

Het Corona-virus en de impact die dat heeft op jouw vakantie.

Lees meer