Reisorganisaties

Beautiful Britain
Een geslaagde vakantie begint bij een goede voorbereiding. Bij Beautiful Britain kan u terecht voor al uw reizen op maat naar de andere kant van het Kanaal. Zowel voor particulieren als voor groepen. Beautiful Britain biedt u een uitgebreid aanbod van authentieke accommodaties: kasteelhotels, manorhouses, pittoreske hotels, b&b, vakantiewoningen maar ook “exclusive use properties”. Kortom wij zijn ervan overtuigd u te kunnen helpen bij uw voorbereiding van uw reis naar GB.

↠ Ontdek alles deals van Beautiful Britain

Gallia
Gallia is een organisatie met een warme, familiale sfeer, die jaarlijks een 10.000-tal mensen de reis van hun leven bezorgt. Dicht bij huis of wat verder weg. Je wil weleens wat anders. Je wil ver van het massatoerisme blijven. Je wil van reservatie tot terugkeer geen nummertje zijn voor je reisorganisator. Wel, dan ben je bij Gallia gerust. Ze broeden voortdurend op nieuwe reisideeën, van korte uitjes tot lange zomervakanties, en ze stellen met plezier én knowhow een originele trip voor je samen.

↠ Bekijk alle reizen van Gallia

Joker
De reisspecialisten van Joker hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van verre en avontuurlijke reizen. Daarnaast zijn zij dé duurzame Canada-specialist. Het team van Joker staat voor je klaar om aan alle wensen te voldoen met een op maat gemaakte reis.

↠ Hier bekijk je de reizen van Joker 

Rechtstreeks in minder dan 1,5 uur met KLM naar Cardiff in Wales

Waarom kiezen voor OntdekWales.be?

  • De mooiste reizen van de beste reisorganisaties
  • Wales heeft een kustlijn van maar liefst 1.200 km!
  • Van bergen tot kastelen en van Cardiff tot Conwy, je ontdekt het in Wales!
  • Rechtstreeks met KLM naar Cardiff
  • Ontdek het beste van Wales tijdens de 3 routes van The Wales Way

Nieuwsbrief

Ik schrijf me graag in voor de nieuwsbrief van Ontdek Wales om op de hoogte te blijven van aanbiedingen. Door mij aan te melden ga ik akkoord met het privacybeleid.